Admin Specials

ZZP boekhouding

Z

Snel geregeld

Z

Belastingaangifte

Z

Betrokken

Z

Kostenefficiënt

ZZP Boekhouding

Bent u een ZZP-er die tot nu toe uw eigen boekhouding deed, maar wordt het u te veel, te lastig en wilt u liever uw boekhouding uitbesteden?

ZZP Boekhouding

Bent u een ZZP-er die tot nu toe uw eigen boekhouding deed, maar wordt het u te veel, te lastig en wilt u liever uw boekhouding uitbesteden? Als ZZP boekhouder hanteren wij speciale starterstarieven en ondernemerstarieven voor alle boekhoudkundige en administratieve werkzaamheden voor de kleine (startende) ondernemer of ZZP-er. Woont u verder weg? Omdat Admin-Specials zowel met geautomatiseerde online boekhoudsoftware werkt, als met vereenvoudigde boekhoudprogramma’s, hebben wij ook klanten elders door het land. Met name ook voor Interim Diensten.

Handig boekhouden

Twinfield Voor het uitvoeren van uw boekhouding, gebruiken wij het uitgebreide en zeer gebruiksvriendelijke Twinfield. Twinfield is dé online boekhoudsoftware van Europa! U kunt hiermee zelf ook inloggen en bij uw gegevens komen en desgewenst mutaties aanbrengen. Afhankelijk van uw wensen, heeft u dus altijd en overal inzage in uw financiële gegevens. Wij verwerken al uw periodieke mutaties in Twinfield en u heeft er geen omkijken meer naar. Boekhouder nodig? Zoekt u een boekhouder in Den Haag die u snel, professioneel en deskundig kan helpen met uw boekhouding en administratie? Neem dan gelijk contact met ons op voor een kennismakingsgesprek! Boekhouding uitbesteden? Voor u als ondernemer is het uitvoeren van uw financiële administratie en boekhouding natuurlijk niet het leukste dat u kunt bedenken. Over belastingaangiftes maar niet te spreken. Gelukkig hebben wij de jarenlange ervaring en expertise in huis, zodat u uw boekhouding aan Admin-Specials kunt overlaten. Voor u weer een hele zorg minder!

ZZP boekhouding

Onze werkwijze

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek brengen we samen in beeld hoe wij u het beste kunnen helpen. Ook laten wij zien hoe u uw administratie kunt vereenvoudigen. Of u nu graag online of liever nog met papier werkt. Geeft u gerust aan hoe u het wilt hebben, wij passen onze dienstverlening graag aan op uw wensen.

Stap 2: Prijsindicatie

Tijdens het gesprek geven wij u direct een prijsindicatie van de kosten. U hebt veel invloed op de prijs. Als u veel zelf doet, houdt u de kosten laag. Wilt u liever zo min mogelijk administratieve zorgen, dan verrichten wij eenvoudigweg meer werkzaamheden. In de overzichtelijke prijsindicatie die u na het gesprek ontvangt, ziet u in één oogopslag welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten.

Stap 3: Werkzaamheden

Als u akkoord bent met de prijsindicatie, gaan wij voor u aan de slag. Uw belastingaangifte, salarisadministratie en boekhouding zijn bij ons in goede handen. Tijdens het verzorgen van de werkzaamheden geven wij u graag pro-actief advies. Bijvoorbeeld over belastingvoordelen of over hoe u uw boekhouding kunt vereenvoudigen. Tegenwoordig is heel veel ook digitaal mogelijk. Handig!

Stap 4: Afronding

Na afronding van de werkzaamheden ontvangt u van ons de factuur. Deze is conform de eerder afgegeven prijsindicatie. Uiteraard blijven wij u na deze opdracht graag van dienst. Ons doel is om een duurzame relatie aan te gaan. Wij zijn dan ook trots dat veel opdrachtgevers ons al tientallen jaren weten te vinden. Want als we elkaar goed kennen, kunnen we nog betere adviezen geven. En daar profiteert u direct van!