Admin Specials

Belastingaangiftes verzorgen

Z

Snel geregeld

Z

Belastingaangifte

Z

Betrokken

Z

Kostenefficiënt

Belastingaangiftes verzorgen

Belastingaangifte doen is voor u als ondernemer vaak niet het leukste en makkelijkste werk, dus doen wij dit graag voor u en kunnen u daarmee ontzorgen.

Belastingaangiftes verzorgen

Belastingzaken en aangiftes zijn een steeds terugkomende taak, die veel ondernemers liever uitbesteden. Admin-Specials loopt juist warm voor cijfers en belastingzaken en wij zien het als een uitdaging om uw bedrijf binnen alle regels zo weinig mogelijk belasting te laten betalen. Wij nemen hiermee zorgen uit handen en regelen desgewenst al uw belastingaangiftes die u zelf niet wilt of kunt uitvoeren. Zo weet u zeker dat u altijd het meeste terugkrijgt of het minste betaald!

Welke belastingaangiftes kunnen wij voor u uitvoeren? Aangifte voor inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonheffing

Admin-Specials ontzorgt ondernemers en bedrijven

Admin-Specials voert dagelijks diverse belastingaangiftes uit voor diverse klanten in Den Haag en omgeving. Door onze jarenlange werkervaring in administratieve, financiële en fiscale zaken, kunnen wij u op al deze gebieden de juiste ondersteuning geven. Dit is onafhankelijk van de bedrijfstak waarin uw onderneming zicht bevind. Graag nemen wij de administratieve- en fiscale zorg zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich kunt concentreren op het gebied waar u goed in bent.

Het belang van een goede financiële administratie
Naast de belastingaangiftes kunnen wij ook de (volledige) financiële administratie en de boekhouding voor uw bedrijf uitvoeren. Het voeren van goede financiële- en/of salaris administraties zijn vaak erg tijdrovend en ingewikkeld. Echter is een goede en correcte bedrijfsadministratie voor uw onderneming erg belangrijk. Zeker ook met oog op de belastingaangiftes en de jaarrekening.

Fiscaal advies nodig?
Heeft u vragen op het gebied van belastingzaken en bij het indienen van uw belastingaangiftes, zullen wij u in heldere en begrijpelijke taal uw vragen beantwoorden en u van gericht advies voorzien. Binnen ons netwerk hebben wij ook diverse expertises en belastingadviseurs die kunnen bijdragen aan een advies op maat.

Belastingaangiftes verzorgen

Onze werkwijze

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek brengen we samen in beeld hoe wij u het beste kunnen helpen. Ook laten wij zien hoe u uw administratie kunt vereenvoudigen. Of u nu graag online of liever nog met papier werkt. Geeft u gerust aan hoe u het wilt hebben, wij passen onze dienstverlening graag aan op uw wensen.

Stap 2: Prijsindicatie

Tijdens het gesprek geven wij u direct een prijsindicatie van de kosten. U hebt veel invloed op de prijs. Als u veel zelf doet, houdt u de kosten laag. Wilt u liever zo min mogelijk administratieve zorgen, dan verrichten wij eenvoudigweg meer werkzaamheden. In de overzichtelijke prijsindicatie die u na het gesprek ontvangt, ziet u in één oogopslag welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten.

Stap 3: Werkzaamheden

Als u akkoord bent met de prijsindicatie, gaan wij voor u aan de slag. Uw belastingaangifte, salarisadministratie en boekhouding zijn bij ons in goede handen. Tijdens het verzorgen van de werkzaamheden geven wij u graag pro-actief advies. Bijvoorbeeld over belastingvoordelen of over hoe u uw boekhouding kunt vereenvoudigen. Tegenwoordig is heel veel ook digitaal mogelijk. Handig!

Stap 4: Afronding

Na afronding van de werkzaamheden ontvangt u van ons de factuur. Deze is conform de eerder afgegeven prijsindicatie. Uiteraard blijven wij u na deze opdracht graag van dienst. Ons doel is om een duurzame relatie aan te gaan. Wij zijn dan ook trots dat veel opdrachtgevers ons al tientallen jaren weten te vinden. Want als we elkaar goed kennen, kunnen we nog betere adviezen geven. En daar profiteert u direct van!