Admin Specials

Financiële administratie

Z

Snel geregeld

Z

Belastingaangifte

Z

Betrokken

Z

Kostenefficiënt

Financiële Administratie

Admin-Specials is een administratiekantoor in Den Haag voor ondernemers en bedrijven die de financiële administratie graag uitbesteden aan een ervaren administrateur.

Financiële Administratie

Financiële administratie uitbesteden?
Het goed onderhouden van uw financiële administratie is wekelijks en maandelijks een tijdrovende bezigheid, die veel ondernemers liever niet zouden willen doen. Waarom besteed u uw financiële administratie niet uit aan ons, zodat u verder kunt met de zaken die voor u belangrijk zijn en nemen wij het van u over. Wij zorgen voor een overzichtelijke, goed geordende administratie, welke u op elk gewenst moment kunt inkijken en controleren. U kunt ons inschakelen voor het verzorgen van uw administratie, salarisadministatie, boekhouding, belastingaangiftes, het opstellen van tussentijdse rapportages en jaarrekeningen.

Hulp bij administratie
Als ondernemer in deze roerige tijden heeft u het vaak al druk genoeg om opdrachten en nieuwe klanten binnen te halen. Dan kunt u zeker wel hulp bij uw administratieve taken gebruiken, betalingen die geregeld worden, facturen die worden ingeboekt en financiële rapportages die nodig zijn voor u zelf of bepaalde (financiële) instellingen. Wij maken analyses van uw cijfers, omzet en winst en vertalen dit naar overzichtelijke rapportages. Aan de hand hiervan kunt u weloverwogen keuzes maken voor de toekomst van uw bedrijf.

ZZP Administratie
Als ZZP-er heeft u uw handen al vol aan het binnenhalen van opdrachten en nieuwe klanten en wilt u natuurlijk het liefst uw financiële administratie aan iemand anders overlaten. Laat Admin-Specials deze zorg van u overnemen. Wij kunnen u zeer gunstige tarieven aanbieden, waarbij u zelf kunt kiezen wat u zelf wil doen en wat wij voor u kunnen doen. Zo houdt u hiermee ook uw financiën in de hand en besteed u alleen uit wat u zelf wil. Hier kunnen wij samen met u zeker goede afspraken over maken.

Financiële administratie

Onze werkwijze

Stap 1: Kennismakingsgesprek

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek brengen we samen in beeld hoe wij u het beste kunnen helpen. Ook laten wij zien hoe u uw administratie kunt vereenvoudigen. Of u nu graag online of liever nog met papier werkt. Geeft u gerust aan hoe u het wilt hebben, wij passen onze dienstverlening graag aan op uw wensen.

Stap 2: Prijsindicatie

Tijdens het gesprek geven wij u direct een prijsindicatie van de kosten. U hebt veel invloed op de prijs. Als u veel zelf doet, houdt u de kosten laag. Wilt u liever zo min mogelijk administratieve zorgen, dan verrichten wij eenvoudigweg meer werkzaamheden. In de overzichtelijke prijsindicatie die u na het gesprek ontvangt, ziet u in één oogopslag welke werkzaamheden wij voor u gaan verrichten.

Stap 3: Werkzaamheden

Als u akkoord bent met de prijsindicatie, gaan wij voor u aan de slag. Uw belastingaangifte, salarisadministratie en boekhouding zijn bij ons in goede handen. Tijdens het verzorgen van de werkzaamheden geven wij u graag pro-actief advies. Bijvoorbeeld over belastingvoordelen of over hoe u uw boekhouding kunt vereenvoudigen. Tegenwoordig is heel veel ook digitaal mogelijk. Handig!

Stap 4: Afronding

Na afronding van de werkzaamheden ontvangt u van ons de factuur. Deze is conform de eerder afgegeven prijsindicatie. Uiteraard blijven wij u na deze opdracht graag van dienst. Ons doel is om een duurzame relatie aan te gaan. Wij zijn dan ook trots dat veel opdrachtgevers ons al tientallen jaren weten te vinden. Want als we elkaar goed kennen, kunnen we nog betere adviezen geven. En daar profiteert u direct van!